Antena Meniu Search
x

O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Dolj! O copilă de 12 ani a murit pe loc, bunicii ei sunt în stare gravă (IMAGINI DRAMATICE)

Un grav accident rutier s-a produs în comuna doljeană Terpezița, în urmă cu puţin timp. Accidentul s-a soldat cu trei victime, dintre care o minoră de 12 ani.

UPDATE ora 16:00 - Din datele furnizate de reprezentanții IPJ Dolj, vinovat de producerea accidentului este conducătorul autoturismului marca Logan, Constantin Ganea, de 52 de ani. 

Acesta a pierdut controlul asupta direcției pătrunzând pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un Volkswagen condus de Alexandru Neague, în vârstă de 66 de ani. 

Potrivit gds.ro, în urma coliziunii a rezultat decesul minorei Ș.G și rănirea soților Zoia și Constantin Gane.

Pe acelaşi subiect

Ştirea iniţială:

Un grav accident rutier s-a produs în comuna doljeană Terpezița, în urmă cu puţin timp. Accidentul s-a soldat cu trei victime, dintre care o minoră de 12 ani a decedat.

Din primele informaţii, accidentul produs în apropierea localității Terpezița a avut loc între un Logan și un autoturism marca Volkswagen Passat. 

Ocupanții din autoturismul Logan au fost cei mai afectați, o minoră aflată pe bancheta din spate a decedat la locul accidentului, iar șoferul și soția acestuia au fost transportați la spital petru îngrijiri medicale, potrivit gds.ro

Pasagerii din Volkswagen sunt în afara oricărui pericol.

La fața locului au intervenit Detașamentul 1 de Pompieri cu un echipaj de Descarcerare și o Ambulanță. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O întreagă familie, SPULBERATĂ într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Dolj! O copilă de 12 ani a murit pe loc, bunicii ei sunt în stare gravă (IMAGINI DRAMATICE)