Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Satu Mare. Şoferul unui microbuz a murit pe loc, după ce maşina a fost făcută praf de un tren, la Domăneşti

Accident teribil în Satu Mare. Şoferul unui microbuz a murit pe loc, după ce maşina a fost făcută praf de un tren, la Domăneşti.

de Redactia Observator

la 03.07.2018 , 10:12

Accident teribil în Satu Mare. Şoferul unui microbuz a murit pe loc, după ce maşina a fost făcută praf de un tren, la Domăneşti.

Un bărbat de 49 de ani a decedat marţi dimineaţ[, după ce microbuzul de transport marfă pe care îl conducea a fost lovit de un tren în localitatea Domăneşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Someş' Satu Mare.

Potrivit pompierilor, microbuzul a fost lovit pe trecerea peste calea ferată, iar în urma impactului şoferul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului a intervenit şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de pompieri din Carei, echipajul medical efectuând manevrele de resuscitare, dar şoferul nu a răspuns, fiind declarat decedat.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Satu Mare. Şoferul unui microbuz a murit pe loc, după ce maşina a fost făcută praf de un tren, la Domăneşti