Antena Meniu Search
x

Un tată, fiica sa de 3 ani şi doi soţi au murit în accidentul devastator din Braşov. O șoferiță de 25 de ani a provocat tragedia

O şoferiţă de 25 de ani a provocat accidentul din Braşov care a distrus două familii. Un tată, fiica sa de 3 ani şi doi soţi au murit în accidentul devastator.

O şoferiţă de 25 de ani a provocat accidentul din Braşov care a distrus două familii. Un tată, fiica sa de 3 ani şi doi soţi au murit în accidentul devastator din Braşov, unde patru masini s-au lovit. 

Cele patru autoturisme implicate în accidentul produs sâmbătă, pe DN11 între Braşov şi Târgu-Secuiesc, soldat cu patru persoane decedate, printre care un copil de trei ani, şi alte patru rănite, sunt din judeţele Braşov, Covasna, Harghita şi Bacău, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

Pe acelaşi subiect

O şoferiţă de 25 de ani din judeţul Covasna nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda 1 pe banda 2 şi a acroşat spatele unui autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Harghita. Conducătoarea auto a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile, iar şoferul din Harghita a pătruns pe contrasens izbindu-se violent de un autoturism condus de un bărbat, de 60 de ani, din Braşov.

De asemenea, un alt conducător auto, în vârstă de 48 de ani, din Bacău, a fost surprins de impact şi, în încercarea sa de a evita coliziunea, a virat dreapta, a acroşat spatele autovehiculului din Braşov şi a ieşit în afara părţii carosabile.

În urma accidentului rutier în lanţ au murit patru persoane: conducătorul autoturismului din Harghita, fiica sa de trei ani aflată pe bancheta din spate, şoferul maşinii din Braşov şi soţia sa, în vârstă de 69 de ani, pasageră pe locul din dreapta-faţă. Au fost rănite grav două persoane - soţia conducătorului autoturismului din Harghita, de 30 de ani, precum şi o altă fiică a lor, de patru ani, şi rănite uşor alte două persoane - tânăra care a provocat accidentul şi prietena sa, de 24 de ani, aflate în acelaşi autoturism. 

   Persoanele rănite au fost internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Copii din Braşov, potrivit sursei citate.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tată, fiica sa de 3 ani şi doi soţi au murit în accidentul devastator din Braşov. O șoferiță de 25 de ani a provocat tragedia