Antena Meniu Search
x

Accident filmat pe centura Buzăului. Şoferul unui Opel face o manevră total bizară, fiind spulberat de o maşină care căra lemne (Video)

Accident filmat de camerele de supraveghere, pe centura Buzăului. Două persoane din Galați au ajuns la spital cu răni la cap şi coloană.

Accident filmat pe centura Buzăului. Şoferul unui Opel face o manevră total bizară, fiind spulberat de o maşină care căra lemne (Video)

Accident filmat de camerele de supraveghere, pe centura Buzăului. Două persoane din Galați au ajuns la spital după ce șoferul unui autoturism Opel a efectuat o manevră de întoarcere într-o zonă interzisă cu linie dublă continuuă.

Ambele victime, șoferul și pasagerul din dreapta se aflau în mașina care a provocat accidentul.

Pe imaginile filmate de o cameră de supraveghere se poate observa cu imprudentul șofer a așteptat să treacă mai multe mașini de mare tonaj care veneau de pe contrasens însă din neatenție nu s-a mai uitat în oglindă la mașinile care veneau în mare viteză pe podul de la Fabrica de Bere.

Șoferul autoutilitarea încăcate cu lemne, înmatriculată în Vrancea, a fost la un pas să fie zdrobit de încărcătura care a venit peste cabină în momentul impactului violent. Conducătorul auto a declarat că n-a mai putut evita impactul întrucât șoferul din Galați a efectuat în scurt manevra de întoarcere.

Cele două victime au fost transportate de două ambulanțe la Spitalul Județean din Buzău cu răni la cap și coloana cervicală.

În cauză s-a dechis dosar penal pentru vătămare corporal din culpă cercetările fiind  continuate de către poliția rutieră din Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident filmat pe centura Buzăului. Şoferul unui Opel face o manevră total bizară, fiind spulberat de o maşină care căra lemne (Video)