Antena Meniu Search
x

Accident teribil la Timişoara. O maşină în care erau două femei s-a răsturnat pe contrasens şi a fost lovită de un TIR

Accident teribil la Timişoara. O maşină în care erau două femei s-a răsturnat pe contrasens şi a fost lovită de un TIR.

Accident teribil la Timişoara. O maşină în care erau două femei s-a răsturnat pe contrasens şi a fost lovită de un TIR. Totul s-a întâmplat din cauza unui şofer de 64 de ani care a plecat de pe loc fără să se asigure.

Acesta a lovit un autoturism Renault, condus de o femeie, care circula dinspre Timișoara spre Arad. În Renault se aflau șoferița și o altă tânără. În urma impactului, mașina lor s-a răsturnat și a ajuns pe contrasens. Acolo, Renaultul a fost lovit de un autocamion al cărui șofer circula regulamentar dinspre Arad spre Timișoara. Ambele femei din Renault au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 64 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la punerea în mișcare a acestuia, fiind acroșat de un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani ce se deplasa regulamentar pe DN69, direcția Arad. 

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 32 de ani s-a răsturnat și a ajuns pe contrasens unde a fost acroșat de un autocamion ce circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane, femeia de 32 de ani cât și o altă femeie de 28 de ani, pasager în același autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.", spune Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

sursă: tion.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident teribil la Timişoara. O maşină în care erau două femei s-a răsturnat pe contrasens şi a fost lovită de un TIR