Antena Meniu Search
x

Accident teribil: tânără de 34 de ani, care se deplasa cu fiica de mână, lovită mortal de un autoturism. Şoferul a fugit de la locul faptei

O femeie de 34 de ani, din localitatea vasluiană Rebricea, a murit sâmbătă seara, în urma unui accident rutier, conducătorul auto fugind de la locul faptei. Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 248, la intrarea în satul Rebricea. Femeia se deplasa pe marginea şoselei îndreptându-se de casă, alături de fiica sa de 14 ani, care o ţinea de mână.  

La un moment dat, femeia a fost lovită de un autoturism, mama fiind practic smulsă din mâna fiicei. Conducătorul auto nu a oprit, continuându-şi deplasare. Îngrozită, copila a alergat spre casă după ajutor. Între timp, conducătorul unui autoturism, care trecea prin zonă, a observat cadavrul femeii pe şosea şi a sunat la 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanţă, însă femeia era deja decedată.

"Cadavrul femeii a fost descoperit în jurul orei 20:42, de un conducător auto, care trecea prin zonă şi a anunţat la 112. Cercetările desfăşurate la faţa locului au confirmat faptul că femeia în vârstă de 34 de ani a fost victima unui accident rutier. Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea conducătorului auto, la faţa locului fiind descoperite anumite elemente de la autoturism. S-a încercat să se discute cu fiica victimei, care se afla lângă mamă în momentul accidentului, însă aceasta este în stare de şoc şi nu se poate comunica cu ea.", a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Duminică, poliţiştii vasluieni au instituit mai multe filtre pe raza judeţului pentru a da de urma conducătorului auto. Cel mai probabil, spun poliţiştii, acesta se îndrepta în direcţia Iaşi - Vaslui în momentul producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident teribil: tânără de 34 de ani, care se deplasa cu fiica de mână, lovită mortal de un autoturism. Şoferul a fugit de la locul faptei