Antena Meniu Search
x

Foto Accident terifiant în Ungaria. Cinci răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în afara șoselei. Doi oameni, în stare critică

Accident cumplit pe o șosea din Ungaria. Cinci persoane au fost rănite în apropiere de Kecskemét, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în afara șoselei. Doi dintre răniţi sunt în stare critică.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 18:22

Accident terifiant în Ungaria. Cinci răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în afara șoselei. Doi oameni, în stare critică
Accident terifiant în Ungaria. Cinci răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în afara șoselei. Doi oameni, în stare critică - Facebook

Potrivit informaţiilor obţinute de MTI, un microbuz înmatriculat în România, care se deplasa în direcţia Szeged şi tracta o remorcă, a părăsit carosabilul ieşind de pe autostradă şi s-a răsturnat în şanţ. Atât microbuzul, cât şi vehiculul tractat s-au răsturnat. Vehiculul transporta şapte pasageri.

Doi oameni, în stare critică

József Hangai, purtător de cuvânt al Serviciului regional de salvare, a declarat că în urma accidentului două persoane se află în stare critică, una a fost rănită grav, iar alte două au fost rănite uşor.

Potrivit informaţiilor acestuia, la faţa locului au fost solicitate mai multe ambulanţe, precum şi elicopterele de salvare din Budaörs şi Szentes.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, în timp ce alte două persoane, după ce au fost examinate, au putut rămâne la faţa locului, a adăugat József Hangai. Din cauza accidentului, timp de câteva ore, tronsonul afectat al autostrăzii M5 a fost închis complet, iar traficul a fost deviat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident terifiant în Ungaria. Cinci răniți, după ce un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în afara șoselei. Doi oameni, în stare critică