Antena Meniu Search
x

Mărturii CUTREMURĂTOARE ale celor care au dat primul ajutor victimelor din accidentul TERIBIL de pe A4: "Nu ştiam pe cine să salvez mai întâi!"

Nu ştiam pe cine să salvez mai întâi, mama era inconştientă, tatăl, căzut pe carosabil, iar copilul m-a întrebat dacă a murit mami! Sunt mărturiile unui poliţist - eroul zilei - care a salvat o familie dintr-un terifiant accident, pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea.

Vezi și

Nu ştiam pe cine să salvez mai întâi, mama era inconştientă, tatăl, căzut pe carosabil, iar copilul m-a întrebat dacă a murit mami! Sunt mărturiile unui poliţist - eroul zilei - care a salvat o familie dintr-un terifiant accident, pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea.

"Nu ştiam pe cine să salvez mai întâi, mama era inconştientă, tatăl, căzut pe carosabil, iar copilul m-a întrebat dacă a murit mami!" Sunt mărturiile unui poliţist, eroul zilei, care a salvat o familie dintr-un terifiant accident, pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea. Tinerii părinţi au ajuns în spital cu picioarele retezate de parapetul care separă sensurile de mers. La doar 6 ani, copilul e încă în stare de şoc.

O baltă de sânge şi o maşină străpunsă de la un capăt la celălalt de parapet. Sunt imagini care le-au dat fiori chiar şi celor mai experimentaţi salvatori. Aflat la nici 500 de metri distanţă, Aurelian Coliş, poliţist cu o experienţă de 25 de ani, era în patrulare. A auzit zgomotul infernal şi a pornit într-un suflet spre locul accidentului. 

Maşina a intrat în parapetul care separă sensurile pe Autostrada 4, între Ovidiu şi Agigea. Impactul a fost atât de violent, încât bara metalică a intrat prin portiere şi a tăiat picioarele celor doi soţi. "Mi-a adus cineva o curea, am strâns cât am putut deasupra piciorului, cureaua s-a rupt cât am strâns de tare. O doamnă mi-a adus o eşarfă, cu aia am reuşit să stopez cât de cât hemoragia.", povesteşte Aurelian Coliş, poliţistul salvator.

Pe acelaşi subiect

Cu mâinile goale, Aurelian a acordat primul ajutor până la sosirea elicopterului SMURD şi a ambulanţelor. Experienţa şi-a spus cuvântul. A fost înjunghiat de un scandalagiu şi a fost rănit într-un grav accident rutier, care a avut loc în 2010, la doar câteva sute de metri distanţă de cel produs astăzi. Pentru toate eforturile sale, a primit titlul de Poliţistul Anului.

Medicii au intervenit direct pe caldarâm. După ce au fost stabilizaţi, cei doi soţi au fost duşi de urgenţă la spital. Tatăl a fost transportat cu elicopeterul din cauza rănilor extrem de grave. Mama este şi ea în stare critică. 

Compania Naţională de Drumuri spune că parapeţii de pe autostradă sunt verificaţi la fiecare două zile. Iar dacă există nerguli, se remediază imediat. Rămâne totuşi un mister cum bara de protecţie a străpuns maşina în care se aflau cei doi soţi şi fiul lor. 

În urmă cu 3 ani, judecătorii au obligat CNADNR să plătească daune morale de un milion unei tinere care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Mărturii CUTREMURĂTOARE ale celor care au dat primul ajutor victimelor din accidentul TERIBIL de pe A4: "Nu ştiam pe cine să salvez mai întâi!"