Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost identificată ultima victimă a accidentului de microbuz din Ungaria, în care au murit nouă români

A fost identificată ultima victimă a accidentului de microbuz din Ungaria, în care au murit nouă români. Odată cu identificare acestuia, numărul orfanilor după carnagiu de marţi a crescut la 16.

de Redactia Observator

la 25.05.2018 , 11:42

A fost identificată ultima victimă a accidentului de microbuz din Ungaria, în care au murit nouă români A fost identificată ultima victimă a accidentului de microbuz din Ungaria, în care au murit nouă români

A fost identificată ultima victimă a accidentului de microbuz din Ungaria, în care au murit nouă români. Odată cu identificare acestuia, numărul orfanilor după carnagiu de marţi a crescut la 16.

O singură victimă rămăsese neidentificată după teribilul accident din apropiere de Budapesta, de marţi. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din satul Lechinţa, Iernut, Dorel Tili. Acesta era tatăl a doi copii, un băiat de 24 de ani şi o fată de 19 ani şi era despărţit de mama lor.

Dorel a lucar şi el mai mulţi ani în Slovenia, dar se întorcea acasă marţi pentru că îşi găsise de lucru în condiţii mai avantajoase în Germania. A vrut să îşi vadă copiii înainte de a pleca spre noul loc de muncă.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit subprefectului de Mureş, din datele pe care le are la această oră, 16 copii au rămas orfani, unii de tată, iar alţii şi de mamă, după ce şapte bărbaţi şi două femei au murit în accident.

9 români au murit într-un teribil accident, pe o şosea din Ungaria. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în Mureş, care s-a izbit frontal de un camion încărcat cu nisip. Tragedia s-a produs Cegledbercelnel, în centrul ţării. Şoferul camionului a fost rănit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » A fost identificată ultima victimă a accidentului de microbuz din Ungaria, în care au murit nouă români