Antena Meniu Search
x

Accident violent în Vaslui, doi morți și patru răniți grav

Tragedie pe o şosea din județul Vaslui. Două persoane, printre care şi o fetiţă de nici 4 ani, au murit în urma unui accident violent. Alte 4 au ajuns în stare gravă, la spital. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

de Redactia Observator

la 27.10.2020, 11:31

Vezi și
  • Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 19.00.
  • Spre locul tragediei au plecat imediat numeroase echipaje de intervenţie.

Se pare că cele două autoturismele s-au lovit frontal. Din ele nu a mai rămas aproape nimic. Şi cea de-a treia maşină, care a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat la câteva zeci de metri distanţă, pe câmp, a fost distrusă.

Un tânăr de 27 de ani, şoferul uneia dintre maşini, şi o fetiţa de 3 ani şi 8 luni care se aflau în maşina răsturnată pe câmp, şi-au pierdut viaţa. Tatăl copilei a fost cel care a condus autoturismul.

Bărbatul de 31 de ani era şocat şi nu-şi mai aducea aminte nimic. Soţia lui a fost găsită inconştientă, iar băieţelul lor de numai 9 luni a fost rănit şi el grav.

Primii care au sărit în ajutorul victimelor au fost martorii accidentului.

Medicii au reuşit să salveze bebebuşul şi pe mama acestuia. Rănit grav în accident a fost şi un bărbat de 54 de ani, şi el tot şofer. Toate victimele au fost transportate la spital.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând ca poliţiştii să stabilească exact cauzele accidentului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident violent în Vaslui, doi morți și patru răniți grav