Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident violent în Vaslui, doi morți și patru răniți grav

Tragedie pe o şosea din județul Vaslui. Două persoane, printre care şi o fetiţă de nici 4 ani, au murit în urma unui accident violent. Alte 4 au ajuns în stare gravă, la spital. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

de Redactia Observator

la 27.10.2020 , 11:31

  • Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 19.00.
  • Spre locul tragediei au plecat imediat numeroase echipaje de intervenţie.

Se pare că cele două autoturismele s-au lovit frontal. Din ele nu a mai rămas aproape nimic. Şi cea de-a treia maşină, care a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat la câteva zeci de metri distanţă, pe câmp, a fost distrusă.

Un tânăr de 27 de ani, şoferul uneia dintre maşini, şi o fetiţa de 3 ani şi 8 luni care se aflau în maşina răsturnată pe câmp, şi-au pierdut viaţa. Tatăl copilei a fost cel care a condus autoturismul.

Bărbatul de 31 de ani era şocat şi nu-şi mai aducea aminte nimic. Soţia lui a fost găsită inconştientă, iar băieţelul lor de numai 9 luni a fost rănit şi el grav.

Vezi și

Primii care au sărit în ajutorul victimelor au fost martorii accidentului.

Medicii au reuşit să salveze bebebuşul şi pe mama acestuia. Rănit grav în accident a fost şi un bărbat de 54 de ani, şi el tot şofer. Toate victimele au fost transportate la spital.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând ca poliţiştii să stabilească exact cauzele accidentului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Accident violent în Vaslui, doi morți și patru răniți grav