Antena Meniu Search
x

Carambolul cu 5 morți din Vaslui, provocat de "nesăbuinţa unui şofer"

Accidentul mortal de la Bădeana, în Vaslui, a fost provocat de "nesăbuinţa unui şofer", precizează oficiali din Poliţie. Cinci persoane au murit în carambolul dintre cele 3 maşini, iar alte 7 au fost rănite. Tragedia s-a produs în cursul nopții, pe Drumul European 581, în raza localității Bădeana.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.06.2019, 17:11

Mașină distrusă în accidentul de la Bădeana
Accidentul din Bădeana, Vaslui, soldat cu 5 morți, a fost provocat de mașina cu 2 cupluri care plecau în vacanță în Grecia - Observator

Accidentul mortal de la Bădeana, în Vaslui, a fost provocat de "nesăbuinţa unui şofer", precizează oficiali din Poliţie. Cinci persoane au murit în carambolul dintre cele 3 maşini, iar alte 7 au fost rănite.

Tragedia s-a produs în cursul nopții, pe Drumul European 581, în raza localității Bădeana din Vaslui.

Surse din anchetă, citate de Vremea Nouă, spun că o mașină cu numere de Bacău circula cu viteză și a intrat într-o depășire neregulamentară, izbind în plin un automobil de București. O a treia mașină, de Bulgaria, a fost apoi lovită.

"Evenimentul rutier s-a produs la ieșirea din municipiul Bârlad spre localitatea  Badeana, com. Tutova. Au fost implicate 3 autoturisme iar în urma producerii accidentului 5 persoane și-au pierdut viața iar alte 7 au fost vătămate. Din primele cercetări efectuate se pare că un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău a efectuat o depășire neregulamentară (depășind un autoturism înmatriculat în Bulgaria) ocazie cu care a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un auto înmatriculat în Bucureşti. A fost activat planul roșu de intervenție iar traficul auto a fost deviat pina la ora 05.00 pe DN 11A / DJ243 ruta Barlad - Ivești - Tutova", informează autorităţile.

Conform echipelor de intervenție, accidentul mortal din Bădeana s-a soldat cu 5 morți și 7 răniți.

Rectificare: Persoanele aflate în maşina cu numere de Bucureşti se întorceau dintr-o vacanţă în Grecia. Informaţiile publicate în ştirea iniţială precizau în mod eronat că tinerii care se aflau în maşina cu numere de Bacău se întorceau dintr-o vacanţă în Grecia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Carambolul cu 5 morți din Vaslui, provocat de "nesăbuinţa unui şofer"