Antena Meniu Search
x

Video Accident violent pe o şosea din Teleorman. Un şofer de 62 de ani, prins băut la volan, a ucis un biciclist şi a lovit frontal o altă mașină

Un biciclist în vârstă de 42 de ani a murit seara trecută, după ce a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer băut. Accidentul a avut loc în județul Teleorman. În evenimentul rutier a mai fost implicată o mașină, iar o pasageră a fost rănită. 

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 12:13

Vezi și

Șoferul vinovat de accident, un bărbat în vârstă de 62 de ani, conducea un autoturism dinspre Alexandria către București, a acroșat biciclistul și a lovit frontal o mașină care circula regulamentar. În urma impactului, a rezultat decesul biciclistului și rănirea unei femei în vârstă de 45 de ani, din orașul Zimnicea.

Conducătorul auto în vârstă de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1.3 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident violent pe o şosea din Teleorman. Un şofer de 62 de ani, prins băut la volan, a ucis un biciclist şi a lovit frontal o altă mașină