Antena Meniu Search
x

ACCIDENTE SPECTACULOASE pe DN 72! Două TIR-uri au ieşit în decor, din cauza vitezei. Unul a intrat într-un magazin, celălalt era să intre într-un bloc (VIDEO)

Două accidente spectaculoase s-au produs, în această dimineaţă, pe DN 72, în localităţile dâmboviţene Adânca şi I.L. Caragiale.

Două accidente spectaculoase s-au produs, în această dimineaţă, pe DN 72, în localităţile dâmboviţene Adânca şi I.L. Caragiale.

Doi şoferi care conduceau TIR-uri încărcate cu bere şi pâine au ieşit de pe carosabil pentru că nu au adaptat viteza la condiţiile meteorologice. Unul dintre coloşi s-a oprit în grădina cu flori din faţa unui bloc, celălalt a distrus terasa unui magazin.

Primul tir care a ieşit de pe carosabil era încărcat cu bere. În comuna I.L Caragiale, şoferul, originar din Vrancea, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit în grădina plină cu flori şi legume din faţa unui bloc. Incidentul s-a produs în jurul ore 6:20 dimineaţa, în apropiere de Penitenciarul Mărgineni. 

Conducătorul auto lucrează la o firmă din Braşov şi ducea berea la Piteşti. Încărcătura răsturnată a fost păzită de jandarmi, pentru că sticlele de bere reprezentau o tentaţie mare pentru localnici.

La nici zece kilometri distanţă, un alt TIR a ieşit din decor. Terasa în care a intrat a fost distrusă în totalitate şi a fost afectată si o parte din clădire.

Amândoua incidentele sunt considerate tamponări, iar autorităţile au aplicat sancţiuni contravenţionale pentru neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » ACCIDENTE SPECTACULOASE pe DN 72! Două TIR-uri au ieşit în decor, din cauza vitezei. Unul a intrat într-un magazin, celălalt era să intre într-un bloc (VIDEO)