Antena Meniu Search
x

EMOŢIONANT! Clip făcut de prieteni în memoria frumoasei orădence care a murit în cumplitul accident de la Oradea, la doar 18 ani. "Zbor lin, printre stele, Andrada!" (VIDEO)

Prietenii Andradei, tânăra de 18 de ani moartă în accidentul de joi de pe centura Oradiei, sunt şocaţi de ce s-a întâmplat cu frumoasa adolescentă. Ei şi-au exprimat solidaritatea faţă de familie online, realizând un clip emoţionant în memoria fetei. 

Prietenii Andradei, tânăra de 18 de ani moartă în accidentul de joi de pe centura Oradiei, sunt şocaţi de ce s-a întâmplat cu frumoasa adolescentă. Ei şi-au exprimat solidaritatea faţă de familie online, realizând un clip emoţionant în memoria fetei. 

După cum se ştie, Andrada, împreună cu o colegă, chiuliseră de la şcoală de la ultima oră ca să meargă să îşi ridice rochia pentru banchetul de final de liceu, informează presa locală. 

Citeşte şi: Ultimul mesaj al frumoasei orădence care a murit în groaznicul accident de la Oradea, la doar 18 ani: "Dacă nu poţi să-mi oferi..."

Fata a apăsat, se pare, prea tare pedala de acceleraţie. Pe carosabilul umed, mașina a derapat într-o curbă și tânăra de doar 18 ani, care abia își luase perimsul auto, a pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens și lovindu-se frontal de un SUV BMW.

Citeşte şi: IMAGINI ÎNGROZITOARE! O tânără de 18 ani din Oradea abia şi-a luat permisul şi a murit pe loc, după un impact VIOLENT cu un SUV (VIDEO)

Moartea tinerei a stârnit un val imens de emoţie. 

Un mesaj deosebit de emoţionant este cel al fostei educatoare a Andradei, Maria Pituţ, postat pe contul de Facebook al adolescentei.

"Din păcate mult prea devreme "Promoţia florilor-2005", de la GPP 31,Oradea, este în doliu... Deşi este primăvară, anotimpul renaşterii, este luna florilor, frumoasa "floare însufleţită" de copiii minunaţi de atunci (2005) şi tinerii frumoşi de astăzi începe extrem de repede să se ofilească… Prima petală, din păcate, s-a desprins azi, când sufletul minunat şi chipul frumos al Andradei a ales sa fie o petală a unei frumoase flori din Raiul cel Sfânt. Un gând de alinare pentru familie... Zbor lin printre stele, Andrada! Dumnezeu sa te odihnească în pace, iar pe cei rămaşi sa îi mângâie şi să îi întărească", a scris Maria Pituţ, potrivit BIHOREANUL.

Citeşte şi: Tânăra de 18 ani, moartă în teribilul accident de la Oradea, plecase de la ore. Frumoasa orădeancă ar fi chiulit să-și caute rochie pentru banchet

Prietenii Andradei au realizat și un film în memoria fetei. Imaginile prezintă o adolescentă deosebit de frumoasă, plină de viaţă, înconjurată de amici, preocupată de muzică şi de estetică, având o fire caldă şi sensibilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » EMOŢIONANT! Clip făcut de prieteni în memoria frumoasei orădence care a murit în cumplitul accident de la Oradea, la doar 18 ani. "Zbor lin, printre stele, Andrada!" (VIDEO)