Antena Meniu Search
x

A fost ales noul LOGO al Bucureştiului! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Primăria Capitalei (VIDEO)

În urma descalificării lucrării prezentate de Narcis Teodor Lupou în cadrul concursului pentru stabilirea unui logo al Bucureştiului, având în vedere asemănarea foarte mare dintre aceasta şi unul dintre semnele reprezentative ale oraşului Taipei, Pimăria Municipiului Bucureşti a desemnat un alt câștigător în concursul pentru un logo al Capitalei.

Dintr-un total de 230 de înscrieri au fost validate 204, care au fost punctate de juriu în funcţie de cinci criterii: relevanţa pentru tema concursului; design atractiv; originalitate; funcţionalitate; adaptabilitate, scrie antena3.ro.

În perioada imediat următoare vor fi făcute publice toate lucrările care s-au încadrat cu succes, fie şi parţial, în tema concursului, precizează PMB.

Premiul este în valoare de 50.000 de lei brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp şi spaţiu, pe orice suport material şi în toate modurile, în favoarea municipiului Bucureşti, pentru utilizarea lucrării declarată câştigătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » A fost ales noul LOGO al Bucureştiului! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Primăria Capitalei (VIDEO)