Antena Meniu Search
x

Accidentul mortal din Dolj a fost filmat. Un copilaş de 4 ani a murit pe loc, fraţii lui mai mari şi părinţii au ajuns la spital - VIDEO

Tragedie, în această dimineaţă, pe DN6, în localitatea Leu din județul Dolj, după ce o maşină în care se afla o familie cu trei copii s-a izbit cu maşina de un cap de pod şi s-a răsturnat. Unul dintre copii a murit pe loc, în timp ce fraţii şi părinţii micuţului au ajuns la spital. Momentul impactului teribil a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.06.2021, 11:48

Vezi și

Maşina în care se aflau mama, tatăl şi cei trei copii ai lor se deplasa pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, când, din motive necunoscute încă a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. În urma impactului violent, unul dintre copiii familiei, în vârstă de 4 ani, a murit. Ceilaţi doi frăţiori mai mari, de 10 şi 11 ani, dar şi părinţii lor au fost răniţi şi transportaţi la UPU Craiova. 

O cameră de supraveghere a filmat accidentul

"În această dimineață s-a primit un apel pe 112 de producerea unui accident pe raza localității Leu - Dolj. La fața locului s-au deplasat urmatoarele forțe: un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD si echipaje SAJ. Ajunse la fața locului au găsit un copil minor încarcerat în stop cardio-respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. La copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat, ceilalți doi copii sunt transportați la spital, femeia este intubată la fața locului, iar bărbatul este conștient", a transmis ISU Dolj într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Tatăl ar fi adormit la volan. Un mort şi patru răniţi după accidentul din Dolj

Potrivit IPJ Dolj, copilul de 4 ani a murit pe loc.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, pe raza localităţii Leu, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani, şi doi copii de 10 şi 11 ani,  pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, un alt copil, în vârstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul", informează poliţiştii doljeni.

Se pare că familia mergea în Drăgăneşti Olt, acolo unde avea reşedinţa. Cel mai probabil, tatăl, care este cetăţean egiptean, ar fi adormit la volan, însă cauza exactă a producerii tragediei va fi stabilită cu exactitate dupăă finalizarea expertizelor și a anchetei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal din Dolj a fost filmat. Un copilaş de 4 ani a murit pe loc, fraţii lui mai mari şi părinţii au ajuns la spital - VIDEO