Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accidentul de la Sâncrăieni, bilanţ înfiorător. 15 victime: 2 morţi şi 13 răniţi, după ce un autoturism a spulberat un microbuz cu călători

Bilanţ înfiorător în urma accidentului de la Sâncrăieni, judeţul Harghita. 2 morţi, un rănit în stare gravă şi alţi 12 oameni răniţi uşor, după ce un microbuz a fost lovit frontal de un autoturism. Şoferul maşinii a intrat pe contrasens din motive încă neelucidate.

de Redactia Observator

la 04.06.2018 , 16:27

Bilanţ înfiorător în urma accidentului de la Sâncrăieni, judeţul Harghita. 2 morţi, un rănit în stare gravă şi alţi 12 oameni răniţi uşor, după ce un microbuz a fost lovit frontal de un autoturism.

Şoferul maşinii a intrat pe contrasens din motive încă neelucidate.

Autorităţile din Harghita au activat Planul Roşu de intervenţie, mai multe echipaje de Poliţie, pompieri şi medici deplasându-se către locul accidentului.

Articolul continuă după reclamă

IGSU a anunţat că la faţa locului intervin o autospecială pentru victime multiple, o ambulanţă SMURD, 3 ambulante SAJ, o autospecială descarcerare grea cu spital mobil şi o autospecială complexă de stingere cu modul de prim ajutor. 

”În urma activării Planului Roşu au mai fost alertate înca patru echipaje de prim ajutor SMURD şi elicopterul SMURD”, a anunşat IGSU. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Accidentul de la Sâncrăieni, bilanţ înfiorător. 15 victime: 2 morţi şi 13 răniţi, după ce un autoturism a spulberat un microbuz cu călători