Antena Meniu Search
x

Video Soț și soție, striviți de un BMW într-o stație de autobuz din Baia Mare. Tânăra de 21 de ani s-a ales cu piciorul secționat

Un accident înfiorător s-a petrecut sâmbătă seara, la Baia Mare, unde un BMW scăpat de sub control a intrat cu toată viteza într-o stație de autobuz și a rănit două persoane, soț și soție. Atenție, imaginile au un puternic impact emoțional.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.07.2021, 23:07

Vezi și

Cele două victime, în vârstă de 21, respectiv 24 de ani, așteptau autobuzul în stația din zona Vivo din oraș, când șoferul cu BMW i-a lovit în plin.

Potrivit ISU Maramureș, femeia de 21 de ani a suferit o amputație de membru inferior stâng, iar soțul ei, de 24 de ani, o fractură deschisă de membru inferior drept. Ambele victime au fost preluate și transportate de urgență la spital.

Șoferul din BMW avea viteză

Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stateau pe bancă o femeie și un bărbat.

Pe acelaşi subiect

Femeia ar fi ajuns la spital în stare de inconștiență.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatului etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză,  polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Soț și soție, striviți de un BMW într-o stație de autobuz din Baia Mare. Tânăra de 21 de ani s-a ales cu piciorul secționat