Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Acţiune de amploare a poliţiştilor de frontieră. Vameşii vor să stopeze contrabanda şi traficul de migranţi

Poliţiştii de frontieră încearcă să pună barieră oricărui tip de contrabandă de la vămile din ţară. De altfel, aşa se numeşte şi ultima acţiune a autorităţilor.

de Ana Grigore

la 28.09.2024 , 14:03

Este una dintre cele mai mari acţiuni organizate de poliţiştii de frontieră pe partea de combatare a contrabandei şi a traficului de migranţi. Prin toate punctele de trecere a frontirei din ţară se fac astfel de verificări astăzi, 28 septembrie.

Cum sunt verificate vehiculele care intră în ţară

La Vama Giurgiu sunt controlate maşinile, autocarele şi camioanele care intră în ţară. Un ajutor de nădejde pentru poliţiştii de frontieră sunt câinii antrenaţi pentru depistarea stupefiantelor. Fiecare autocar care vine din spaţiul non-Schengen şi transportă marfă este oprit pe o bandă specială pentru un control amănunţit.

Vezi și

Camioanele sunt verificate cu aparate speciale care monitorizează bătăile inimii pentru a se descoperi dacă există persoane ascunse în interior pentru combatarea traficului de migranţi. Până în acest moment, doar în Vama Giurgiu au fost descoperite şi confiscate 1.216 bunuri contrafăcute a căror valoare este de peste 360.000 de lei.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Acţiune de amploare a poliţiştilor de frontieră. Vameşii vor să stopeze contrabanda şi traficul de migranţi