Antena Meniu Search
x

Actorul Ciprian Nemeșiu a murit. Ar fi căzut de la etajul 7 al unui bloc din Capitală

Ciprian Nemeșiu a fost găsit mort, pe 8 martie, după ce ar fi căzut de la etajul șapte al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, unde locuia. Actorul avea 39 de ani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.03.2021, 19:13

Actorul Ciprian Nemeșiu, găsit mort după ce a căzut de etajul 7
Actorul Ciprian Nemeșiu, găsit mort după ce a căzut de etajul 7

Trupul actorului a fost găsit de un vecin, în spatele blocului, și a alertat autoritățile. Polițiștii fac cercetări pentru moarte suspectă și spun că nu au găsit un bilet de adio. Colegii actorului din trupa de improvizație Freeze au transmis un mesaj de adio într-o postare făcută pe Facebook.

”Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, a transmis trupa Freeze.

Pe pagina de Facebook a actorului au apărut numeroase mesaje de adio lăsate de cei cu care a împărțit scena și nu numai.

”Cuvintele nu-și mai au rostul acum, n-ar putea să-l descrie pe Ciprian așa cum l-am cunoscut, plin de viață și entuziasm, cu o energie care te făcea să vrei, să crezi, să faci. A prezentat 4 ediții de ONGFest, cu bune și rele, și au fost vremuri frumoase. Așa o să te ținem minte mereu, Ciprian. Drum lin”, scrie Iuliana Rada.

Ultimul mesaj public postat pe Facebook

În urmă cu aproape o lună de zile, actorul Ciprian Nemeșiu anunța că începe un nou curs de improvizație

”Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel. Cursurile de impro sunt mișto - cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat. Și chiar dacă stau pe margine ... mă bucur de ce se întâmplă în fața mea Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeşiu, la 17 februarie.

Ciprian Nemeşiu era absolvent al Facultații de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane, scrie adevarul.ro. Era membru al Trupei Freeze şi trainer de improvizaţie în cadrul şcolii de actorie Dream & Act și colaborase de-a lungul anilor cu mai multe televiziuni și teatre din București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Actorul Ciprian Nemeșiu a murit. Ar fi căzut de la etajul 7 al unui bloc din Capitală