Antena Meniu Search
x

Video Acum 4 ani, nepotul lui Florin Salam se mândrea că a luat BAC-ul cu 9,13. Reacţia lui Adrian Petrache, acum absolvent de Drept, la imaginile din 2019

E nepot de manelist celebru şi a devenit cunoscut după ce a fermecat juraţii şi publicul la X Factor. Pe Adrian Petrache l-aţi văzut, însă, pentru prima oară în urmă cu patru ani la Observator când a devenit viral cu declaraţia emoţionantă că este singurul bărbat din familie care a reuşit să ia Bacul. Azi l-am regăsit pe nepotul lui Florin Salam la Facultatea de Drept, cu toca de absolvent pe cap. A terminat şi facultatea.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 21.07.2023, 20:08

Vezi și

Petrache Adrian, 2019: Mă numesc Petrache Adrian Mihai, am 18 ani, sunt elev la Colegiul National Gheorghe Lazar și sunt primul din familia mea care a dat și a luat bacul, și am luat cu media 9.13. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase.

Mărturia sinceră şi carismatică a adunat atunci peste 50 de mii de vizualizari, mii de reacţii şi comentarii pe site-ul Observator.

Petrache AdrianExtraordinar! Eram bucuros rău de tot! Aici, aici, fix acum patru ani, aici era și am văzut rezultatele și nu m-am mai gândit la nimic.

A continuat să cânte şi, după participarea la show-ul de talente X Factor, a devenit celebru

Pe acelaşi subiect

A continuat să cânte şi, după participarea la show-ul de talente X Factor, a devenit celebru. Dar n-a vrut să rămână doar lăutarul familiei, nepotul lui Florin Salam, care cântă uneori, seara, pe Calea Victoriei. A vrut şi la facultate. A intrat la Drept şi acum a absolvit.

Petrache Adrian: Am în mână diploma de absolvire de la facultate, de aici, de la școala care mi-a adus bucurie, și uneori supărări, nervi și stres 4 ani de zile. Acum sunt primul jurist, primul absolvent de facultate, e o bucurie mare, mai ales pentru bunici, pentru părinți. Bunica mea crede acum că eu sunt preşedinte.

Pe Tik Tok, "traduce" noţiuni juridice pentru oamenii obişnuiţi ca să nu ajungă la altfel de "facultăţi". Visul lui Adrian merge mai departe. În septembrie are examenul de barou. Până atunci însă are alte planuri. mai artistice.

Petrache Adrian: Îmi doresc să mă îndragostesc, să iubesc cu toată puterea mea, cu toată ființa mea, mi-ar plăcea, cred că e cel mai frumos sentiment posibil. Dacă e să vină cineva în viața mea, să iubesc cu adevarat, ca în cantecul meu, să fie ceva aprins rău, drăgăstos rău de tot, aşa,da, cu Dumnezeu înainte, el decide toate lucrurile care vin în viața mea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Acum 4 ani, nepotul lui Florin Salam se mândrea că a luat BAC-ul cu 9,13. Reacţia lui Adrian Petrache, acum absolvent de Drept, la imaginile din 2019