Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adelina, şoferiţa care a plonjat cu BMW-ul în Lacul Ghioroc, codusă pe ultimul drum cu drifturi şi maşini tunate (Video)

Adelina Stângaciu, una dintre cele două tinere care au murit, în noaptea de duminică, 20 mai, după ce au plonjat cu un BMW în lacul Ghiroc din Arad, a fost înmormântată.

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 14:11

Adelina Stângaciu, una dintre cele două tinere care au murit, în noaptea de duminică, 20 mai, după ce au plonjat cu un BMW în lacul Ghiroc din Arad, a fost înmormântată.

Prietenii, familia şi cunoştinţele au condus-o astăzi pe tânăra de 24 de ani pe ultimul drum. 

Articolul continuă după reclamă

Cu drifturi şi maşini tunate. Aşa cum i-ar fi plăcut Adelinei, care era pasionată maşini puternice

Imaginile omagiului adus tinerei au fost făcute publice pe Facebook, de către prietenii fetei din Arad și Timișoara, şi ei nişte împătimiți ai vitezei și adrenalinei.

Zeci de mașini, în special BMW-uri, marcă pe care o îndrăgea Adelina, s-au încolonat și au condus-o pe ultimul drum, scrie presa locală. Mai mult, pe terenul viran din apropierea cimitirului din Orțișoara, acolo unde a fost înmormântată Adelina, tinerii au făcut drifuri, au ambalat motoarele aducându-şi astfel ultimele respecte pentru cea care le-a fost prietenă.

Reamintim că Adelina şi Laura și-a pierdut viața în teribilul accident de duminică seara, când în urma unei derapări au plonjat cu mașina în lacul Ghioroc. 

În mașină se mai aflau încă doi tineri, care au reușit să se salveze.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Adelina, şoferiţa care a plonjat cu BMW-ul în Lacul Ghioroc, codusă pe ultimul drum cu drifturi şi maşini tunate (Video)