Antena Meniu Search
x

'Spaima şoselelor' din Suceava, dată în urmărire prin Interpol chiar dacă a fost reţinută în Marea Britanie (Foto)

Adina Prisăcariu, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a fost dată în urmărire prin Interpol chiar dacă a fost reţinută în Marea Britanie.

Adina Prisăcariu, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Suceava, a fost dată în urmărire prin Interpol chiar dacă a fost reţinută în Marea Britanie.

Judecătorii din Suceava au trimis două adrese la Interpol în privinţa Adinei, tânăra din Suceava care a fost condamnată recent la patru ani de închisoare cu executare pentru contrabandă cu ţigări.

Ea mai este cercetată în numeroase dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier, iar într-unul din aceste dosare este cercetată pentru ucidere din culpă după ce, în urma unui accident, soţul ei şi-a pierdut viaţa.

Accidentul s-a produs pe 1 august 2014, pe raza comunei Dumbrăveni din Suceava. Adina Prisăcariu a rămas fără permis de conducere în urma tragediei şi cu toate acestea a continuat să conducă.

Pe acelaşi subiect

Numai în anul 2015 a fost prinsă de două ori în timp ce conducea cu permisul suspendat şi în acelaşi an a provocat un alt accident rutier în urma căruia doi tineri au fost răniţi.

Adina Prisacariu este cercetata in numeroase dosare penal pentru infractiuni rutiere

În 2016, Adina Prisăcariu a fost implicată într-o reţea de traficanţi de ţigări, iar zilele trecute a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare cu executare.

Din nefericire pentru judecători, Adina reuşise să fugă din ţară, în Marea Britanie, acolo unde a şi fost reţinută, însă ulterior nimeni nu a mai aflat nimic despre ea.

Deşi urma să fie extrădată de autorităţile britanice, acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum judecătorii suceveni au apelat la Interpol pentru a o găsi pe 'spaima şoselelor' din Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » 'Spaima şoselelor' din Suceava, dată în urmărire prin Interpol chiar dacă a fost reţinută în Marea Britanie (Foto)