Antena Meniu Search
x

Ei sunt cei doi tineri logodnici morţi în tragedia din Laslea. Adina şi Lucian aşteptau un copil şi sâmbăta viitoare aveau cununia (Video)

Adina Roşca şi Lucian Popa, ambii de 23 de ani, urmau să devină părinţi, iar sâmbăta viitoare ar fi trebuit să se căsătorească. Cei doi au murit pe loc după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un Audi, în Laslea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.10.2019, 15:03

Adina Roşca şi Lucian Popa, ambii de 23 de ani, urmau să devină părinţi, iar sâmbăta viitoare ar fi trebuit să se căsătorească. Cei doi au murit pe loc după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un Audi, în Laslea.

Tragedia s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, pe DN 14, la kilometrul 80, între Mediaș și Sighișoara, în zona localităţii Laslea.

Cei doi logodnici se aflau într-un Opel şi mai aveau zece kilometri până acasă, când un autoturism Audi ar fi pătruns pe contrasens, izbind maşina celor doi viitori miri.

Pe acelaşi subiect

Adina şi Lucian au murit pe loc în accidentul din Laslea. cei doi aşteptau un copil şi sâmbăta viitoare aveau cununia

În urma impactului, pentru Lucian şi iubita lui Adina, însărcinată în 7 luni, medicii nu au mai putut face nimic. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească civil sâmbăta viitoare, urmân ca nunta să aibă loc anul viitor, în octombrie.

Adina Roşca şi Lucian Popa au murit într-un cumplit accident în Laslea, Sibiu

Acum, familiile celor doi tineri trebuie să se pregătească de înmormântare. 

"Sâmbătă aveau cununia şi ea era însărcinată în şapte luni", a declarat în lacrimi mama tânărului decedat.

În Audi erau tot doi tineri, prieteni, care au scăpat au scăpat cu răni care nu le pun viaţa în pericol. Ei se află internaţi în stare stabilă la spitalul din Târgu Mureş. 

În Audi erau tot doi tineri, prieteni, care au scăpat au scăpat cu răni care nu le pun viaţa în pericol

Poliţiştii au deschis acum o anchetă penală şi urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea, mai ales că un văr de-al şoferului din Audi a declarat că a vorbit cu tânărul în timp ce mergea cu ambulanța către Târgu Mureș și spunea că s-ar fi trezit cu Opelul în față și a trebuit să vireze pe contrasens. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ei sunt cei doi tineri logodnici morţi în tragedia din Laslea. Adina şi Lucian aşteptau un copil şi sâmbăta viitoare aveau cununia (Video)