Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Adio, drag copil". Lacrimi pentru Iustin, tânărul de 19 ani care a murit într-un accident cumplit în Vaslui. Abia plecase de la banchetul de sfârșit de an

O clipă fatală, un moment în care toate visele se spulberă și se fac praf, iar viața unui tânăr de doar 19 ani se frânge. Drumul lui Iustin s-a oprit pentru totdeauna pe E581 din județul Vaslui. Ieșea de la petrecerea de banchet, urma să se pregătească de Bacalaureat și să își facă planuri pentru o viață de acum înainte. Nu a fost să fie. O manevră greșită, o clipă de neatenție și totul s-a prefăcut în moarte.

de Monica Palade

la 10.06.2024 , 10:31

Iustin era un copil bun, fiul unui medic de familie dintr-o comună vasluiană. Fusese la petrecerea de banchet, alături de iubita sa, o tânără de 19 ani. Ieșea din parcarea pensiunii unde avusese loc evenimentul festiv, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

Nouă victime au rezultat în urma impactului violent. Iustin a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor medicilor nu s-a mai putut face nimic. Iubita lui a ajuns în stare gravă la spital, iar starea ei este în continuare incertă. Celelalte șapte victime au ajuns la spitalul din Bârlad, iar în cazul a trei dintre ele s-a luat decizia transferului la douã unități medicale din Iași. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs cu exactitate accidentul.

Iustin, plâns de cei dragi 

Articolul continuă după reclamă

Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru colegii și profesorii lui Iustin. Mesajele au împânzit rețelele de socializare. „Elevii si profesorii Colegiului National „Gh. Rosca Codreanu” sunt în stare de soc dupã vestea teribilului accident care a întrerupt tragic viata unui tânãr. Iustin Vasilescu abia terminase liceul, îsi primise onorurile la Ziua Absolventului, iar acum douã zile dansa la banchet, alãturi de colegi si prieteni, gândindu-se la viitor: bacalaureat, studentie, carierã, cãlãtorii, o familie a lui… Toate acestea s-au spulberat în secunda fatidicã! „Timp, nu fi hain!” sunã altfel acum! Nu mai e cântecul adolescentei si al despãrtirii de liceu, e al unui altfel de rãmas bun. Iustin, copil bun si drag, vom fi alaturi de tine pânã la capãt si vei rãmâne, atât timp cât vom trãi noi, în amintirile noastre luminoase. Tu ai fost în fruntea Marsului Absolventilor, tânãr minunat! Primeste, Doamne, un înger si tine-l lângã Tine în vesnicia Ta. Rãmânem sã plângem alãturi de familia ta, pe care nu stim cum o putem consola. Ce poate spune cineva ca sã ia durerea pãrintilor ce si-au pierdut copilul? Adio, drag copil!”

“Dumnezeu să îl odihnească în pace și liniște! Părinților, nesfârșit de multă putere! Multă putere și celor ce stau prin spitale, cât și familiilor! În astfel de momente e bine să nu judecăm, căci nu știm ce ne pregătește viața, nouă, copiilor noștri sau cuiva din familie! Necazuri sunt la tot pasul!” “Și tu, ca și părinte ii aștepți acasă.. numai în pielea bieților părinți sa nu fim.. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar fetei putere sa lupte!” “Mare nenorocire! Dumnezeu să-l odihnească în pace și putere părinților să treacă peste această nenorocire! Singurul lor copil” “Offf Doamneee, cîtă durere”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Acasă, părinții îl așteptau pe Iustin să se întoarcă. Era singurul lor copil. Nu va mai bate la ușă și nici nu va mai intra. Un gol imens va rămâne pe vecie în inimile lor. A fost cândva un vis frumos și nu mai este.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "Adio, drag copil". Lacrimi pentru Iustin, tânărul de 19 ani care a murit într-un accident cumplit în Vaslui. Abia plecase de la banchetul de sfârșit de an