Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 18 ani şi-a omorât prietenul de 16 ani, la 130 km/h, la Roata de Jos

Un adolescent de 18 ani şi-a omorât prietenul de 16 ani, la 130 km/h, la Roata de Jos. A intrat cu Loganul dintrect în altă maşină şi e şi el în stare critică.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.06.2019, 09:04

Un adolescent de 18 ani şi-a omorât prietenul de 16 ani, la 130 km/h, la Roata de Jos. A intrat cu Loganul dintrect în altă maşină şi e şi el în stare critică.

Un adolescent de 16 ani a decedat şi doi tineri de 18, respectiv 24 de ani au fost răniţi grav şi au ajuns la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident rutier pe DJ 611 în comuna Roata de Jos.

Un autoturism Opel Astra şi o Dacia Logan, conduse de un un tânăr de 24, respectiv unul de 18 de ani, au intrat în coliziune, primul rămânând încarcerat. Un minor în vârstă de 16 ani, pasager în Dacia Logan, a fost găsit în stop cardiorespirator de echipajele ISU şi ale Ambulanţei.

"Garda Roata de Jos din cadrul ISU Giurgiu cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un ofiţer şi şase subofiţeri au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Roata de Jos după ce două autoturisme care circulau pe DJ 611 au fost implicate într-un accident rutier.",  a declarat sâmbătă presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ. 

Un echipaj al Ambulanţei Giurgiu a încercat să-l resusciteze pe minor, fără rezultat însă, fiind declarat decesul. Ceilalţi doi tineri, şoferii maşinilor implicate în accident, au fost preluaţi de SABIF şi SMURD şi transportaţi la două spitale din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 18 ani şi-a omorât prietenul de 16 ani, la 130 km/h, la Roata de Jos