Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescent bătut într-o frizerie din Arad, de un tânăr de 18 ani. L-a ameninţat cu un pistol şi i-a furat şi geaca

Incident şocant în Arad. Un tânăr de doar 18 ani a bătut un adolescent într-o frizerie din oraş. Mai mult, l-a ameninţat cu un pistol şi i-a furat mai multe obiecte personale. 

de Iulia Pop

la 03.10.2024 , 14:00

Băiatul a ajuns la spital, iar după bătaia încasată, medicii au stabilit că are nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale. Incidentul s-a petrecut la finalul lunii septembrie.

Minor bătut într-o frizerie

Agresorul se afla împreună cu prietenul său - minor- într-un salon de frizerie din Arad, când a început scandalul cu victima, tot un minor. După ce a fost lovit de mai multe ori, băiatul a fot ameninţat cu un pistol şi i-a fost furată şi geaca.

Vezi și

Scandalul a ajuns la urechile poliţiştilor, iar unul dintre agresori este acum sub control judiciar pentru 30 de zile. În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi tâlhărie calificată. 

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Adolescent bătut într-o frizerie din Arad, de un tânăr de 18 ani. L-a ameninţat cu un pistol şi i-a furat şi geaca