Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescent de 14 ani, în stare gravă la spital după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină

Un adolescent de 14 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce, în timp ce se afla pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o maşină. 

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 08:14

Speriat, şoferul a sunat imediat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat minorului primul ajutor şi l-au transportat la un spital din Cluj-Napoca.

Conductorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii au deschis un doar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ce spun polițiștii

Vezi și

La data de 4 august a.c., în jurul orei 17.10, a fost raportat un accident de circulație în localitatea Mănăstirea, comuna Mica.

Pe acelaşi subiect

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un minor, de 14 ani, care se deplasa cu bicicleta dinspre localitatea Mica, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Dej.

În urma evenimentului a rezultat rănirea minorului, acesta fiind transportat la o unitate medicală din Cluj-Napoca.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Adolescent de 14 ani, în stare gravă la spital după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de o mașină