Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şoferul de autobuz care a strivit o bătrână în Constanţa, pozitiv la opioide. Ar fi urmat un tratament medicamentos

Accident teribil în Constanţa: o femeie de 77 de ani a murit, strivită de autobuz. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, pe un bulevardul intens circulat din centrul oraşului. Şoferul autobuzului public a fost testat de poliţişti. Nu consumase alcool, însă drugtestul a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive.

de Andreea Filip

la 04.08.2024 , 19:14

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii. Femeia, în vârstă de 77 ani, a încercat să traverseze prin loc nepermis bulevardul Ferdinand din Constanţa, moment în care a fost prinsă sub roţile unui autobuz care pleca din staţie. 

Autobuzul venea dinspre centrul oraşului şi se îndrepta către gară. În momentul în care a pornit din această staţie soferul nu a observat-o pe femeia care a traversat de pe celălalt trotuar şi a lovit-o. Impactul a fost fatal. 

Ce substanţe ar fi consumat şoferul

Vezi și

Un martor a sunat la 112. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic ca să o salveze pe femeie. Şoferul nu băuse alcool însă testele au arătat că ar fi consumat substanţe interzise din gama opioidelor.

Pe acelaşi subiect

"Sunt două categorii de medicamente: cele care se iau pe baza de prescripţie medicală şi aici, de regulă, medicul curant informează persoana în cauză să nu conducă autoturismul, şi sunt acele medicamente OPC-uri care se iau fără prescripţie medicală şi care conţin substanţe opioide, codeină", explică Marius Oprișan, şef Antidrog Constanța.

Dacă ar fi luat tratament, şoferul era obligat să anunţe firma care l-a angajat. Potrivit surselor Observator, regia de transport public nu a primit o astfel de informare. 

Bărbatul de 63 de ani a fost dus la spital pentru prelevarea probelor de sânge care să dovedească dacă a consumat sau nu droguri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar regia de transport a început o anchetă internă.  

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Şoferul de autobuz care a strivit o bătrână în Constanţa, pozitiv la opioide. Ar fi urmat un tratament medicamentos