Antena Meniu Search
x

Adolescent de 16 ani, găsit MORT la marginea unui drum! Mărturiile ŞOCANTE ale martorilor la o posibilă CRIMĂ cu sânge rece!

Un adolescent de 16 ani, din comuna Ploscuţeni, judeţul Vrancea, a fost găsit mort, la o margine de drum! Potrivit primelor informaţii, nu există suspinciuni de moarte violentă, scrie monitorulvn.ro

Un adolescent de 16 ani, din comuna Ploscuţeni, judeţul Vrancea, a fost găsit mort, la o margine de drum! Potrivit primelor informaţii, nu există suspinciuni de moarte violentă, scrie monitorulvn.ro

O echipă de specialişti s-a deplasat la locul unde a fost găsit tânărul fără suflare, pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a survenit decesul, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea. 

Primarul comunei Ploscuţeni a declarat pentru monitorulvn.ro că băiatul ar fi mers la locuinţa unei fete din sat, unde ar fi venit şi alţi tineri şi s-ar fi stârnit o încăierare între aceştia. După ce l-au agresat pe tânărul găsit mort sâmbătă dimineaţă, suspecţii l-ar fi aruncat înt-un şanţ. 

Trupul neînsufleţit al băiatului de 16 ani a fost găsit în această dimineaţă, în jurul orei 07:00. 

Mai mulţi martori povestesc că l-au văzut pe băiat în compania fetei la care a mers, în jurul orei 21:00, vineri seară. Aceştia mai spun că, de fapt, a fost agresat de nişte tineri care au coborât dintr-o maşină, indivizi care l-au aruncat în şanţ după bătaia cruntă. Oamenii care locuiesc în apropiere spun că au auzit mai multe gemete, însă nu au fost curioşi să meargă să vadă ce se întâmplă. 

Atât agresorii, dar şi fata cu care victima s-a întâlnit se află acum la Poliţie, unde dai declaraţii. Localnicii mai spun că în zonă au loc deseri conflicte, în care sunt implicate grupuri de a căror "frică ştie toată lumea".

Revenim cu amănunte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Adolescent de 16 ani, găsit MORT la marginea unui drum! Mărturiile ŞOCANTE ale martorilor la o posibilă CRIMĂ cu sânge rece!