Antena Meniu Search
x

Video Adolescent de 16 ani, înjunghiat de un tânăr de 19 ani, într-un bar din Alba. Victima ar fi intervenit ca să-și apere tatăl: "I-a fost atins şi plămânul, e grav"

Incident şocant în comuna Berghin, din judeţul Alba. Un tânăr de 19 ani l-a înjunghiat de mai multe ori pe un adolescent de 16 ani. Totul s-a petrecut într-un bar din localitate. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital, a fost operat şi acum urmează să treacă printr-o perioadă lungă de recuperare. Agresorul a ajuns după gratii şi este acuzat de tentativă de omor. 

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 08:21

Vezi și

Atacatorul era în bar împreună cu un prieten mai mare, în vârstă de 21 de ani. Cei doi s-ar fi luat la ceartă cu tatăl victimei, iar Raul - băiatul de 16 ani - a intervenit în conflict. Tânărul de 19 ani a ieşit din local, iar mai apoi s-a întors cu un cuţit şi l-a înjunghiat pe minor în torace.

Mătușa victimei: Băiatul este în spital, internat, la Alba Iulia. I-a fost scoasă splina, i-a fost atins şi plămânul, deci este în stare gravă. La noi în sat, aşa ceva nu s-a întâmplat. 

S-a întors cu un cuţit şi l-a înjunghiat pe minor

Şi de parcă nu era suficient faptul că l-a înjunghiat pe băiat, tânărul violent a continuat să distrugă tot ce era în jurul său.

Pe acelaşi subiect

Andreea Alexia, purtător de cuvânt IPJ Alba: În urma evenimentului au fost înregistrate pagube materiale, fiind distrusă uşa de acces din local, precum şi un geam.

Andreea Alexia, purtător de cuvânt IPJ Alba: Tânărul de 19 ani a fost prezentat în faţa judecătorului, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Băiatul rănit are nevoie acum de mai bine de o lună de îngrijiri medicale pentru a se reface. Prietenul agresorului, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut şi el pentru 24 de ore, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescent de 16 ani, înjunghiat de un tânăr de 19 ani, într-un bar din Alba. Victima ar fi intervenit ca să-și apere tatăl: "I-a fost atins şi plămânul, e grav"