Antena Meniu Search
x

Adolescent de 18 ani, prins după ce a condus fără permis o maşină furată. Băiatul a şi alimentat de la PECO fără să plătească

Un adolescent de 18 ani din Botoșani a fost reținut de poliție, după ce a furat mașina unei femei, a condus fără permis, a alimentat la o benzinărie și a plecat fără să plătească, poptrivit New.ro.

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 16:19

Băiatul a şi alimentat de la PECO fără să plătească
Adolescent de 18 ani, prins după ce a condus fără permis o maşină furată din curtea unei femei - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Hlipiceni au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din oraşul Flămânzi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Tânărul a furat mașina și apoi i-a schimbat plăcuțele cu numărul de înmatriculare

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, în data de 21 ianuarie, ar fi sustras un autotrusim din curtea fermei la care lucra, căreia i-ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare ale unui alt autovehicul şi pe care l-ar fi condus pe drumul public din comuna Lunca, fără a deţine permis de conducere. Mai mult decât atât, acesta ar fi alimentat cu carburant, de la o staţie peco, din comuna Lunca, fără a achita contravaloarea acestuia”, a transmis IPJ Botoşani.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Adolescent de 18 ani, prins după ce a condus fără permis o maşină furată. Băiatul a şi alimentat de la PECO fără să plătească