Antena Meniu Search
x

Video Adolescent în comă, după un impact înfiorător între un BMW și un Suzuki, pe un drum din Maramureș. Unul dintre șoferi ar fi intrat pe contrasens

Accident cumplit seara trecută pe o şosea din comuna Poienile de Sub Munte din Maramureş, după ce un BMW s-a ciocnit frontal cu un Suzuki. Un adolescent a fost rănit grav, fiind transportat la spital în stare critică. Vă avertizăm că urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 11:13

Vezi și

Un adolescent de 14 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina în care era pasager a fost lovită frontal de un alt autoturism. Băiatul este în stare critică, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Alte trei persoane din același autoturism au fost transportate de urgenţă la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus.

Filmul accidentului din Poienile de Sub Munte

Presa locală scrie că șoferul unui autoturismului BMW, un tânăr în vârstă de 23 ani din Poienile de Sub Munte, ar fi pătruns pe contrasens unde s-a ciocnit frontal de un autoturism Suzuki, condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 56 ani din Leordina.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Adolescent în comă, după un impact înfiorător între un BMW și un Suzuki, pe un drum din Maramureș. Unul dintre șoferi ar fi intrat pe contrasens