Antena Meniu Search
x

Adolescent din Vrancea, lăsat să moară de prietenul șofer după un accident

O plimbare cu maşina s-a sfârşit tragic pentru doi băieţi de 15 ani din Vrancea. La nici un kilometru de casă, adolescentul care conducea a pierdut controlul volanului iar autoturismul s-a răsturnat în şanţ. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a fugit, fără să anunţe accidentul.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 21:36

Vezi și

O plimbare cu maşina s-a sfârşit tragic pentru doi băieţi de 15 ani din Vrancea. La nici un kilometru de casă, adolescentul care conducea a pierdut controlul volanului iar autoturismul s-a răsturnat în şanţ. Şoferul a scăpat cu viaţă şi a fugit, fără să anunţe accidentul. Şi-a lăsat în urmă prietenul, pe care oamenii l-au găsit fără suflare abia în această dimineaţă.

Lângă maşina distrusă, poliţiştii l-au găsit pe băiatul de 15 ani fără suflare. Trecuseră deja câteva ore de la accident, însă nimeni n-a dat alarma la 112. Singurul care l-ar fi putut ajuta era chiar prietenul său, care conducea autoturismul, dar care a fugit imediat după impact.

Chiar adolescentul care a provocat tragedia şi-ar fi convins prietenul să ia maşina tatălui, din faţa porţii, în miez de noapte.

După ce a luat maşina tatălui, Andrei a condus până la ieşirea din sat. Apoi a făcut schimb de locuri cu prietenul lui. Din cauza vitezei şi a unei pisici care ar fi apărut brusc în calea sa, adolescentul a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat pe contrasens, apoi s-a răsturnat pe şosea, între localităţile Ciorăşti şi Dăscăleşti.

Anchetatorii l-au audiat pe adolescentul care a provocat accidentul şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis. Pentru ca nu a împlinit 16 ani, băiatul va fi supus unei expertize medico-legale. Dacă se va stabili că a avut discernământ în momentul producerii accidentului, el va raspunde în faţa legii pentru faptele sale

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Adolescent din Vrancea, lăsat să moară de prietenul șofer după un accident