Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani, înjunghiată de o fată de aceeaşi vârstă, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată în picior de o fată de aceeaşi vârstă, pe Strada Jiului din Sectorul 1 al Capitalei. Autoarea faptei a fost identificată şi prinsă.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 17:03

”La data de 05.09.2022, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei-Secţia 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înţepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeaşi vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1”, anunţă Poliţia Capitalei.

Fata care a înjunghiat-o pe adolescentă a fost prinsă

Poliţiştii au acordat primul ajutor victimei, iar ulterior aceasta a fost transportată, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească, în stare conştientă, cooperantă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

La scurt timp, a fost identificată şi depistată tânăra bănuită de săvârşirea faptei, care se află în custodia poliţiei, relatează news.ro. Poliţiştii Secţiei 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 16 ani, înjunghiată de o fată de aceeaşi vârstă, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei