Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 17 ani, ucisă de iubit într-o cameră de hotel din Bucureşti. Bărbatul de 24 de ani s-a sinucis după faptă

Crimă urmată de sinucidere într-un hotel din Bucureşti. O adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său, de 24 de ani. Imediat după faptă, tânărul s-a sinucis. 

de Redactia Observator

la 27.06.2024 , 10:27

Adolescentă de 17 ani, ucisă de iubit într-o cameră de hotel din Bucureşti. Bărbatul de 24 de ani s-a sinucis după faptă

Incidentul a avut loc la Hotelul Le Blanc din Regie. Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată miercuri de o femeie, angajată a unui hotel din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

Şi-a ucis iubita şi s-a sinucis 

La adresă s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului.

Articolul continuă după reclamă

„În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, anunță, joi, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupurile celor doi au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Adolescentă de 17 ani, ucisă de iubit într-o cameră de hotel din Bucureşti. Bărbatul de 24 de ani s-a sinucis după faptă