Antena Meniu Search
x

Adolescentă plecată de acasă de două săptămâni, dată dispărută de familie abia acum. Apelul făcut de poliția din Bacău

Este alertă în Bacău, după ce poliția a făcut un apel la populație pentru găsirea unei fete în vârstă de 15 ani. Adolescenta a plecat de acasă de mai bine de două săptămâni, însă familia a dat-o dispărută abia acum. Autoritățile roagă persoanele care au detalii despre copilă să sune la 112.

de Redactia Observator

la 03.04.2024, 14:45

Fată de 15 ani plecată de acasă de două săptămâni, dată dispărută de familie abia acum. Apelul făcut de poliția din Bacău

Antonia-Ioana Borş, din comuna Dofteana, judeţul Bacău, a plecat de acasă în 18 martie, iar de atunci nu a mai fost văzută. Poliţia a fost anunţată despre dispariţia fetei abia în 2 aprilie. 

Adolescentă dispărută în Bacău. Poliția face apel la populație pentru a o găsi

Miercuri, poliţiştii au făcut publice fotografia şi semnalmentele fetei, solicitând sprijinul celor care au date despre locul în care aceasta se află.

"La data de 02 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitei Borș Antonia-Ioana, în vârstă de 15 ani, din comuna Dofteana. Minora a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 18 martie a.c. și nu a revenit până în prezent.

Pe acelaşi subiect

Semnalmente: 1,60 m înălţime, ten închis, păr negru, ochi căprui", a transmis Poliția Bacău.

Surse judiciare au declarat pentru news.ro că fata ar mai fi plecat de acasă de patru ori, ea obişnuind să meargă la iubitul ei. Acum, familia fetei nu ştie unde se află şi a apelat la Poliţie. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie despre adolescentă sunt rugaţi să contacteze Poliția municipiului Onești, tel. 0234.312.222, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Adolescentă plecată de acasă de două săptămâni, dată dispărută de familie abia acum. Apelul făcut de poliția din Bacău