Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momente de groază pentru o adolescentă într-o scară de bloc din Bucureşti: 'Trebuie găsit! Sunaţi la 112 dacă îl recunoaşteţi' (Video)

Momente de groază pentru o adolescentă de 16 ani, din Bucureşti. Fata a fost atacată de un tânăr, în scara blocului în care locuieşte, în timp se întorcea de la şcoală. Scenele şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 13:09

Momente de groază pentru o adolescentă într-o scară de bloc din Bucureşti Momente de groază pentru o adolescentă într-o scară de bloc din Bucureşti - Facebook

Momente de groază pentru o adolescentă de 16 ani, din Bucureşti. Fata a fost atacată de un tânăr, în scara blocului în care locuieşte, în timp se întorcea de la şcoală.

Scenele şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a înâmplat în urmă cu două zile, în scara unui bloc din sectorul 2 al Capitalei.

Pe imaginile surprine de camerele de supraveghere se poate observa cum adolescenta intră în scara de bloc, fiind urmărită îndeaproape de suspect.

După ce a intrat în scară, fata se duce către lift, iar tânărul se apropie de ea şi începe să o atingă.

În următoarele secunde, suspectul i-a băgat fetei mâna sub fustă, iar aceasta a început să ţipe.

Agresorul a lovit-o cu palma peste faţă şi apoi a fugit.

Imaginile au fost publicate pe Facebook împreună cu mesajul: 'Distribuiti mai departe!!!! A vrut sa violeze o fata de 16 ani, daca il cunoaste cineva sa sune la 112, trebuie gasit'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Momente de groază pentru o adolescentă într-o scară de bloc din Bucureşti: 'Trebuie găsit! Sunaţi la 112 dacă îl recunoaşteţi' (Video)