Antena Meniu Search
x

Foto Adrian Ionuț, copilașul de 10 ani dat dispărut în Dolj, a fost găsit înecat în Dunăre. Plecase cu bicicleta la scăldat

Băiatul în vârstă de 10 ani, dat dispărut după ce a plecat la joacă şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsit în Dunăre, la peste doi kilometri distanţă de zona unde a intrat în apă.

de Redactia Observator

la 16.07.2022, 18:58

copil găsit înecat în Dunăre
Adrian Ionuț, copilașul de 10 ani dat dispărut în Dolj, a fost găsit înecat în Dunăre. Plecase cu bicicleta la scăldat - ISU Dolj / IPJ Dolj

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că echipajul de căutare - salvare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bechet a găsit, sâmbătă după-amiază, trupul copilului înecat în fluviul Dunărea la o distanţă de peste doi kilometri de zona indicată de unde ar fi intrat în apă. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că a deschis un dosar penal în urma morţii băiatului de zece ani.

“În continuarea activităţilor de căutare privind minorul  disparut din comuna Călăraşi, în această după-amiază, în apropierea localităţii Dăbuleni, în Dunăre, a fost găsit trupul copilului. Acesta a fost adus la mal de lucrătorii ISU, fiind recunoscut de familie. Trupul minorului va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Dolj.

Copilul de 10 ani din comuna Călărași, dat dispărut de către tatăl lui

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii din Dăbuleni au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, că joi după-amiază fiul său Adrian Ionuţ Velcea, de 10 ani, a plecat la joacă şi nu a mai revenit acasă.

Pe acelaşi subiect

Apoi, pe malul Dunării, în zona localităţii Călaraşi, într-o zonă împădurită, au fost găsite o bicicletă şi haine care au fost recunoscute de familia copilului.

"În noaptea de 15 iulie a.c., ora 02.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgența 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 14 iulie a.c., ora 14:00, fiul său VELCEA ADRIAN IONUȚ, de 10 ani, a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii şi nu a mai revenit la domiciliu.  

Semnalmente: înălţime 1,50 m, aproximativ 30 de kg, părul negru, tuns scurt.

La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", au transmis, inițial, reprezentanții ISU Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Evenimente » Adrian Ionuț, copilașul de 10 ani dat dispărut în Dolj, a fost găsit înecat în Dunăre. Plecase cu bicicleta la scăldat