Antena Meniu Search
x

Video "Afacere de familie" cu droguri. Un bărbat din Ilfov a construit un solar unde creştea canabis. Marfa, vândută de nepotul său minor în şcoli

O afacere de familie profitabilă, dar ilegală a fost desfiinţată de poliţişti. Unchiul a înființat un solar în judeţul Ilfov în care creştea 193 de plante de canabis. Cultura era bine îngrijită, iar marfa era cu atenţie procesată. Nepotul lui minor era cel care vindea apoi drogurile în şcoli şi în parcuri. Poliţiştii antidrog au făcut nouă percheziţii în județele Prahova, Ilfov și Dâmbovița şi au ridicat, pe lângă plante, 10 kg de materie vegetală care urma să fie procesată şi 2,5 kg de marfă gata de vânzare. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar minorul a primit control judiciar.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 20:53

Vezi și

Procurorii DIICOT Ploiești au reținut pentru 24 de ore un bărbat și au pus sub control judiciar un tânăr cu vârsta de sub 18 ani pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Plantele de canabis erau cultivate într-un solar

În perioada ianuarie-octombrie 2023, bărbatul reținut a comercializat canabis, în mod repetat, direct sau prin intermediul inculpatului minor, care era nepotul său, către consumatori, inclusiv minori de pe raza județelor Prahova, Dâmbovița și Ilfov, relatează Mediafax.

Din cercetările efectuate de DIICOT a mai rezultat că pe parcursul anului 2023, bărbatul a înființat și întreținut o cultură de canabis, într-un solar amplasat într-o comună din județul Ilfov.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au găsit aproape 200 de plante verzi

Au fost puse în aplicare nouă mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Prahova, Ilfov și Dâmbovița, fiind identificate și ridicate o cultură formată din 193 de plante verzi de canabis (aproximativ 30 de kilograme de masă vegetală ), 39 de plante semiuscate de canabis (aproximativ 10 kilograme de masă vegetală) și cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme canabis.

În cursul zilei de luni, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului reținut, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Afacere de familie" cu droguri. Un bărbat din Ilfov a construit un solar unde creştea canabis. Marfa, vândută de nepotul său minor în şcoli