Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care Gabriel a dat lovitura. O ședință ajunge și la 1.200 de lei: "Am cupluri care vin în fiecare an"

În fiecare an, la început de vară se dă startul sezonului de poze în lanurile de rapiţă din România. Modelele şi fotografii iau cu asalt câmpurile pline cu flori şi caută cele mai inedite moduri de a surprinde peisajele colorate: totul, pentru cât mai multe like-uri pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 07:44

Vezi și

Gabriel face poze în lanuri de rapiţă de mai bine de şapte ani şi vânează cele mai frumoase câmpuri din jurul Bucureştiului, pentru amintiri perfecte. 

Gabriel Radu, fotograf: Chiar urmăresc cum apare rapiţa, cum apare lavanda, cum apar macii. Dau un efect aşa, aparte, în fotografie. Am cupluri care vin în fiecare an să facă fotografii în rapiţă şi vedem cum trec anii şi cum se schimbă fiecare, la un moment dat se întregesc familiile, apar şi copiii şi este aşa o tradiţie de la an la an să facem fotografii în rapiţă. 

O şedinţă foto într-un lan de rapiţă porneşte de la 500 de lei

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Sunt 22 de grade în Bucureşti, este soare, iar vremea este perfectă pentru o şedinţă foto pentru Instagram. Am început în acest lan de rapiţă, dar nu mă voi opri şi voi face turul lanurilor în această vară, aşa că voi continua cu macii şi cu lavanda. 

Andreea nu este la prima şedinţă foto şi de fiecare dată strânge sute de like-uri pe reţelele sociale. În fiecare an alege o şedinţă în lanul cu rapţă pentru a aduce un strop de culoare pe profilurile ei de socializare. Ştie secretul, aşa că rezultatele spectaculoase. 

O şedinţă foto într-un lan de rapiţă, porneşte de la 500 de lei şi poate ajunge chiar şi la 1200 de lei, în funcţie de pachetul ales, de numărul de fotografii, dar şi de timpul pe care îl petreci împreună cu fotograful. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Afacerea cu care Gabriel a dat lovitura. O ședință ajunge și la 1.200 de lei: "Am cupluri care vin în fiecare an"