Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Aflat pe motocicletă, Andrei a murit lovit chiar de maşina femeii iubite. Cei doi se despărţiseră de curând, dar el nu era pregătit să renunţe la ea

Accident înfiorător în Galaţi. Un motociclist de 30 de ani a murit lovit de maşina condusă de fosta lui iubită. Tânărul a fost proiectat direct într-un stâlp de pe marginea drumului. Cei doi erau soldaţi la aceeaşi unitate militară, fuseseră împreună o perioadă si se despărţiseră recent.

de Andreea Filip

la 28.10.2024 , 12:42

Poliţiştii iau în calcul toate variantele, însă în acest moment femeia nu este suspectă. Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 18.00 pe un bulevard din Galaţi. Femeia de 34 de ani ar fi acroşat motocicleta fostului iubit, care a fost aruncată într-un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 30 a suferit răni grave.

A murit la spital

Medicii au ajuns imediat la faţa locului, a fost transportat la spital, a fost resuscitat acolo, dar după o oră de la accident tânărul a murit. Poliţiştii au stabilit că cei doi mergeau în acelaşi sens de mers când femeia a acroşat motocicleta.

Vezi și

De cealaltă parte, apropiaţii susţin că cei doi se cunoşteau, ar fi avut o relaţie, ba mai mult decât atât erau colegi la o unitate militară din Galaţi şi, în plus, erau şi atrenori de fitness tot împreună în timpul liber. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să descopere cum a avut loc accest accident cu exactitate. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Aflat pe motocicletă, Andrei a murit lovit chiar de maşina femeii iubite. Cei doi se despărţiseră de curând, dar el nu era pregătit să renunţe la ea