Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un agent de pază din Timişoara a preferat să meargă la închisoare decât să facă muncă în folosul comunităţii

Un agent de pază din Timişoara a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a refuzat să facă muncă în folosul comunităţii.

de Redactia Observator

la 23.10.2018 , 14:42

Un agent de pază din Timişoara a preferat să meargă la închisoare decât să facă muncă în folosul comunităţii Un agent de pază din Timişoara a preferat să meargă la închisoare decât să facă muncă în folosul comunităţii - Arhivă

Un agent de pază din Timişoara a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a refuzat să facă muncă în folosul comunităţii.

Judecat pentru purtare abuzivă alături de un coleg de muncă, tânărul a refuzat propunerea judecătorului de la Curtea de Apel Timişoara de a face muncă în folosul comunităţii pentru a scăpa de închisoare.

Drept urmare, agentul de pază a fost condamnat la închisoare cu executare, în timp ce colegul său a acceptat propunerea judecătorului şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Articolul continuă după reclamă

Procesul vine ca urmare a unui scandal produs în luna iunie a anului 2014, atunci când agentul de pază, împreună cu un coleg, au fost solicitaţi să intervină la un fast-food de lângă Catedrala Mitropolitană pentru un client care făcea scandal.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului a intervenit şi Poliţia Locală care l-a amendat tânărul care se certa cu angajaţii localului.

Ulterior, după ce poliţiştii au părăsit zona, tânărul a fost agresat de agenţii de pază şi a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Drept urmare, el a depus plângere împotriva agenţilor de pază, aceştia fiind ulterior cercetaţi şi trimişi în judecată.

În urmă cu câteva zile, în timp ce dosarul se afla în faza finală la Curtea de Apel Timişoara, cei doi agenţi au fost puşi să aleagă între închisoare şi muncă în folosul comunităţii.

În timp ce unul dintre agenţi a acceptat propunerea judecătorului, celălalt a considerat că munca în folosul comunităţii este sub demnitatea lui, motiv pentru care a ales să meargă la închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un agent de pază din Timişoara a preferat să meargă la închisoare decât să facă muncă în folosul comunităţii