Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr lovit cu maşina şi încătuşat de poliţişti la Alexandria după ce a înjurat şi lovit un agent (Video)

Scandal cu poliţişti la Zilele Alexandriei. Un tânăr a fost lovit cu maşina de un poliţist şi apoi a fost imobilizat şi încătuşat după ce l-a înjurat şi chiar lovit cu pumnul pe poliţist.

de Redactia Observator

la 02.09.2018 , 12:19

Scandal cu politisti la Alexandria dupa ce un tanar a fost lovit cu masina de un politist Scandal cu politisti la Alexandria dupa ce un tanar a fost lovit cu masina de un politist - Observator

Scandal cu poliţişti la Zilele Alexandriei. Un tânăr a fost lovit cu maşina de un poliţist şi apoi a fost imobilizat şi încătuşat după ce l-a înjurat şi chiar lovit cu pumnul pe poliţist.

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, chiar în mijlocul unei mulţimi de oameni care se adunase pentru sărbătoare.

Martorii au povestit că scandalul a început în momentul în care un poliţist aflat la volanul unei autospeciale a făcut o manevră greşită şi a lovit un tânăr de 30 de ani când dădea cu spatele.

Articolul continuă după reclamă

Poliţistul s-ar fi dat jos din maşină şi a început să îl înjure pe tânăr, moment în care acesta din urmă s-a enervat şi l-ar fi lovit pe poliţist.

Pe acelaşi subiect

Agentul şi-a chemat colegii în ajutor şi toţi au încercat mai multe minute, de faţă cu o mulţime de oameni, să îl imobilizeze şi să îl încătuşeze pe tânăr.

Bărbatul nu s-a lăsat încătuşat, iar scandalul a luat amploare atunci când oamenii au încercat să intervină pentru a-l scoate pe tânăr din mâinile poliţiştilor.

Într-un final, agenţii au reuşit să îl bage în maşină şi să îl ducă la sediul Poliţiei Alexandria, acolo unde i-au întocmit un dosar penal pentru ultraj, bărbatul refuzând să dea orice declaraţie.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tot la Poliţie au ajuns şi câţiva dintre prietenii tânărului, însă de bună voie. Unul dintre ei a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că ar fi încercat să împiedice încătuşarea tânărului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânăr lovit cu maşina şi încătuşat de poliţişti la Alexandria după ce a înjurat şi lovit un agent (Video)