Antena Meniu Search
x

Aglomerație la metrou, în această dimineață. Tren defect oprit în tunel, între stațiile Dristor I și Mihai Bravu

Aglomerație la metroul bucureștean, în această dimineață, pe Magistralele 1 și 3, circulația trenurilor fiind perturbată din cauza unor "motive tehnice".

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 09:06

Aglomerație la metrou, în această dimineață, din cauza unor "motive tehnice". Se circulă cu dificultate pe Magistralele 1 şi 3

Actualizare: Circulația pe magistralele 1 și 3 de metrou s-a desfășurat cu dificultate luni dimineața din cauza unui tren defect oprit în tunel între stațiile Dristor I și Mihai Bravu. Potrivit unui comunicat al Metrorex, luni dimineața, la ora 5.50, circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 cu 3 s-a desfășurat cu dificultate din cauza unui tren defect oprit în tunel, între stațiile Dristor 1 și Mihai Bravu.

Echipele de intervenție au intervenit pentru deblocarea trenului și debarcarea călătorilor în condiții de siguranță. Circulatia trenurilor a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile Nicolae Grigorescu 2- Anghel Saligny și Republica - Nicolae Grigorescu 1. Conform Metrorex, începând cu ora 6.30, circulația a fost reluată în condiții normale. Compania precizează că, în urma acestui eveniment, siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment.

Informația inițială:

La această oră, garniturile ajung în stații la un interval de aproximativ 10 minute. 

Călătorii au fost anunțați că "din motive tehnice pe magistralele 1 și 3 se circulă cu dificultate".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aglomerație la metrou, în această dimineață. Tren defect oprit în tunel, între stațiile Dristor I și Mihai Bravu