Antena Meniu Search
x

Video Agresorii contabilei din Bihor, tunsă, bătută şi umilită susţin că ei sunt de fapt victimele. Avocatul apărării, discurs ireal: "O să-i crească părul la loc. Poate să-şi pună perucă"

Cei trei călăi care au torturat, batjocorit şi tuns o contabilă din Bihor au fost arestati. Culmea, în faţa anchetatorilor, aceştia au spus că ei sunt victime în toată povestea. Ar fi vrut doar să răzbune trădarea tatălui cu presupusa amantă. Sfidător, avocatul acestora spune că totul este o exagerare, iar femeii o să-i crească părul la loc.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 21:10

Vezi și

În faţa anchetatorilor, cei trei şi-au recunoscut faptele şi au povestit cum au torturat-o pe femeie, cum i-au smuls părul, au batjocorit-o şi au aruncat-o apoi, ca pe o cârpă, în curtea mamei sale. Nu regretă nimic din ce au făcut. Şi nici nu se consideră vinovaţi. "În realitate, ei sunt principalele victime în această situaţie. A fost o reacţie spontană pe care au avut-o în momentul în care au avut confirmarea unei relaţii în care este implicat tatăl lor", a declarat Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

Avocatul agresorilor: "Victimei o să-i crească părul la loc. Poate să poarte şi perucă"

"A deschis uşa de la maşină şi era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală. Şi au prins unul de-o parte, unul de alta, şi-au băgat-o aici în curte. Şi a zbierat că să-mi fie ruşine! Nu mai ştia de ea, nu mai era coerentă. Când am văzut-o în ce situaţie e!", a declarat Florea Lup, mama victimei. Sfidător, apărătorul celor trei continuă să minimalizeze gravitatea faptelor. "Persoanei vătămate o să-i crească părul la loc într-o lună, două, trei. Poate să poarte şi perucă. Nu este nicio problemă", mai spune Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

Mai mult, avocatul celor trei spune că agresorii sunt doar nişte copii care au acţionat la impuls. Doar că, de fapt, vârstele aşa-zişilor copii sunt în jur 30 de ani. Iar avocatul lor crede că tot ce au făcut este justificat. "Este o exagerare. A fost bătută de doi copii care au avut confirmarea că respectiva persoană sparge familia din care ei fac parte", a declarat Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

Avocatul agresorilor: "Nimeni nu o să se îmbrace cu hainele ei. Au rămas la birou. Le poate lua oricând"

"Legată, nu ştiu, şi la faţă, şi la gură, era legată şi la mâini şi la picioare. Pur şi simplu, au luat-o din maşină şi au aruncat-o în curte. Ca pe un sac", a declarat Lucia Cohuţ, sora victimei. O trădare care i-a împins să uneltească un plan precis prin care să-şi bată joc de femeie. "Că au dezbrăcat-o este real, dar nimeni nu o să se îmbrace cu hainele ei. Au rămas la birou. Le poate lua oricând", mai spune Lele Alexandru - avocatul agresorilor. Cei doi fraţi, dar şi pompierul care i-a ajutat au fost arestaţi pentru 30 de zile. Acuzaţiile sunt de lipsire de libertate și tâlhărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Agresorii contabilei din Bihor, tunsă, bătută şi umilită susţin că ei sunt de fapt victimele. Avocatul apărării, discurs ireal: "O să-i crească părul la loc. Poate să-şi pună perucă"