Antena Meniu Search
x

Chinurile groaznice prin care a trecut o femeie din Bihor după ce a fost torturată de copiii patronului firmei la care lucra: "Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au spart capul, au tuns-o. Nişte monştri!"

O femeie din satul bihorean Ortiteag a trecut printr-o experienţă cumplită după ce a fost bătută şi umilită de copiii patronului firmei la care lucra. Cei doi au fost ajutaţi şi de un pompier.

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 21:39

Chinurile groaznice prin care a trecut o femeie din Bihor după ce a fost torturată de copiii patronului firmei la care lucra: "Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au spart capul, au tuns-o. Nişte monştri!"
- ebihoreanul.ro

Potrivit Bihoreanul, incidentul a avut loc vineri, 8 octombrie, la sediul firmei unde femeia avea postul de contabil. Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani), cei doi copii ai patronului firmei, au chemat-o pe femeie la sediul firmei pretinzând că au nevoie de ajutorul ei pentru întocmirea unor acte. Femeia a fost sechestrată timp de 8 ore, perioadă în care i-a fost confiscat telefonul, i s-a pus un căluş în gură, a fost legată de mâini şi de picioare, a fost bătută, a fost tunsă, i-au fost tăiate genele şi sprâncenele, iar într-un final a fost urcată în maşină şi aruncată în curtea casei mamei sale.

Cei doi agresori au avut şi un complice. Cătălin Busoiuc, un tânăr în vârstă de 31 de ani, subofiţer în cadrul unei unităţi de pompier şi prieten al fetei patronului. De asemenea, Busoioc este fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Bihor.

Motivul agresiunii

Cei doi fraţi bănuiau că victima ar fi avut o relaţie amoroasă cu tatăl lor, motiv pentru care au considerat-o pe femeie responsabilă de divorţul părinţilor lor. Femeia s-a ales cu coaste rupte şi fracturi la picioare şi a fost descoperită în curte de copiii săi, cu vârste între 11 şi 18 ani.

Pe acelaşi subiect

În sprijinul femeii, care este la rândul ei în plin proces de divorţ, a sărit chiar soţul de care vrea să se despartă. Acesta susţine că pe lângă faptul că a fost torturată, agresorii i-au furat laptopul şi o sumă mare de bani pe care femeia o ţinea la birou.

"Nu mă interesează cine sunt, câţi bani au sau ce i-a determinat să facă o asemenea grozăvie. Nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă a avut vreo relaţie cu tatăl lor. Chiar de ar fi aşa, nu sunt ei în măsură să facă ce au făcut. Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!", a declarat soţul femeii pentru Bihoreanul.

În acest caz s-au sesizat procurorii militari care au preluat imediat ancheta. Cei doi agresori şi complicele lor au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Sunt acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Chinurile groaznice prin care a trecut o femeie din Bihor după ce a fost torturată de copiii patronului firmei la care lucra: "Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au spart capul, au tuns-o. Nişte monştri!"