Antena Meniu Search
x

Video ”Au aruncat-o în curte în pielea goală și tunsă cheală. Nu mai știa de ea”. Mărturia mamei contabilei din Bihor, torturată de doi frați care o bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor

O întâmplare de o cruzime extremă şochează România. O contabilă abia a scăpat cu viaţă după ce a fost sechestrată şi torturată ore întregi de fiul şi fiica patronului pentru care lucra. O bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor şi, din acest motiv, părinţii ar fi divorţat. Cei doi fraţi au fost ajutaţi de logodnicul fetei, pompier de meserie. Toţi trei sunt acum reţinuţi, iar angajatul ISU e anchetat de Parchetul Militar. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 19:25

Vezi și

Atrocităţile la care a fost supusă femeia sunt înfiorătoare. Ar fi fost atât de sadici cu ea încât au schingiuit-o ore întregi, i-au rupt coastele, i-au spart capul şi au tuns-o. S-ar fi întâmplat chiar într-unul din birourile firmei unde lucra. Femeia povesteşte că era în ziua liberă, dar a fost chemată la serviciu de fiul patronului, să-l ajute cu nişte plăţi. Acolo, ar fi început iadul.

Floarea Lup, mama victimei: ”A închis uşile, i-a tăiat hainele după ea, au dezbrăcat-o, au început să o lovească”.

După tortura greu de descris, femeia a fost urcată în maşină şi aruncată în curtea casei mamei sale.

Floarea Lup, mama victimei: ”Au zis: Hai să vă luaţi *** Şi a deschis uşa de la maşină şi era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală. Şi au prins unul de-o parte, unul de alta, şi au băgat-o aici în curte. Şi a zbierat că să-mi fie ruşine! Nu mai ştia de ea, nu mai era coerentă. Când am văzut-o în ce situaţie e!”

Pe acelaşi subiect

Lucia Cohuţ, sora victimei:Legată, nu ştiu, şi la faţă, şi la gură, era legată şi la mâini şi la picioare. Pur şi simplu, au luat-o din maşină şi au aruncat-o în curte. Ca pe un sac”.

Un pompier, printre tinerii care au torturat-o pe contabila tatălui lor

Acuzaţi de faptele oribile sunt fiul patronului, în vârstă de 29 de ani, sora lui, cu 2 ani mai mică, şi logodnicul tinerei, subofiţer la pompieri.

Soţul femeii de care este în divorţ: ”A prins-o cu ceva infidelităţi legat de taică-su, că a vrut să-i desfacă familia. Sunt nişte monştri, nu pot să-i numesc copii pe ăştia. Este cel mai grav caz din câte am putut să aud în România”.

Pompierul care i-ar fi ajutat să se răzbune este fiul unei poliţiste şi al fostului şef de la Paşapoarte Bihor. Vecinii tânărului de 31 de ani spun că a suferit o depresie după ce s-a despărţit de fiica omului de afaceri, dar s-au împăcat şi i-ar fi făcut orice pe plac.

Vecină: ”Cu siguranţă că din cauza ei. N-am crezut că ar fi în stare să dea cu piciorul într-o pisică”.

Polițiștii au găsit urme de sânge în biroul femeii

Floarea Lup, mama victimei: ”I-a pus piciorul pe gât, pe cap, a zis că el are spatele acoperit, că nu-i e frică de nimeni. Pentru că părinţii lui sunt oameni cu pile”.

Capitan Andrei Rotaru - ofițer ISU Crișana: ”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statul de militar”.

Cei trei suspecţi au negat faptele, dar, în biroul firmei, poliţiştii au găsit aparatul de tuns şi urme de sânge. Tatăl celor doi fraţi, fost primar în comuna Măgeşti timp de 12 ani, a fost contactat de Observator, dar a închis telefonul, fără să comenteze nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ”Au aruncat-o în curte în pielea goală și tunsă cheală. Nu mai știa de ea”. Mărturia mamei contabilei din Bihor, torturată de doi frați care o bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor