Antena Meniu Search
x

Video Agresorul care a bătut cu sălbăticie doi copii în Tecuci, lăsat liber. A bătut apoi şi o copilă de 12 ani care filmase scena: "A pus-o la pământ cu un pumn"

Imagini greu de privit, filmate în faţa unui bloc din Tecuci. Deranjat de zgomotul făcut de citiva adolescenţi, un bărbat a ieşit şi i-a luat la bătaie. Oamenii din zonă spun că n-ar fi prima dată când se întâmplă asta. Chiar şi aşa, autorităţile n-au considerat că trebuie să-l reţină pe individ, aşa că-l cercetează în libertate. Vă avertizăm, sunt imagini care vă pot afecta emoţional!

de Cătălina Pătru

la 30.08.2021, 19:47

Vezi și

Bărbatul pare cuprins de o furie sălbatică. Se repede la o fată de 15 ani şi o loveşte atât de puternic că o izbeşte de pământ. Apoi se năpusteşte cu pumnii şi picioarele spre un băiat. Cei doi adolescenţi erau în trecere prin zonă, şi-au văzut prietenii în faţa blocului şi au oprit să-i salute. Gălăgia l-ar fi înfuriat pe bărbatul de 47 de ani.

"A ieşit recalcitrant din bloc, de la el din casă şi-a început să-i înjure, să-i facă în toate felurile, să le vorbească extraordinar de urât. Cred că ceilalţi ulterior au plecat când l-au văzut atât de nervos, habar n-am, şi, în urmă, au rămas aceşti copii care nu şi-au dat seama ce se întâmplă", a declarat sora fetei bătute.

Filmarea se opreşte după opt secunde, dar bătaia a continuat. Individul şi-ar fi îndreptat apoi furia chiar către fata de 12 ani care filmase totul. "A pus-o la pământ cu un pumn, fata a căzut cu capul de pământ şi am înţeles că ar fi dat şi cu piciorul în ea. După aia, a fugit şi din casă nu a mai ieşit", mai spune sora fetei bătute.

Bătăuşul este dintr-o comună învecinată, dar s-a mutat în Tecuci la concubina lui. N-ar fi prima dată când intră în conflict cu adolescenţii din zonă. Unul dintre ei a reuşit să-i facă o fotografie. "Concubina poate i-a cerut ajutorul partenerului să rezolve ceva ce ea nu reușea și un individ cu trăsături de personalitate accentuate pe aceasta latură agresivă a găsit momentul să își manifeste dominarea, forță și a arata că el poate sa rezolve orice i se cere", a declarat Monica Dobrea, psiholog. Acum, bărbatul de 47 de ani este cercetat în libertate pentru lovire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Agresorul care a bătut cu sălbăticie doi copii în Tecuci, lăsat liber. A bătut apoi şi o copilă de 12 ani care filmase scena: "A pus-o la pământ cu un pumn"