Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai plecat neașteptat de devreme printre îngeri!" Astroloaga Mădălina Manole a murit la doar 39 de ani

Astroloaga Mădălina Manole a murit la doar 39 de ani. Tânăra s-a stins din viață, luni seară, după mai multe probleme de sănătate.

de Monica Palade

la 01.02.2023, 16:53

Apropiați ai familiei spun că astroloaga a fost internată în 2022 vreme de două săptămâni suferind de "colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal", potrivit A1. Vestea morții i-a întristrat pe cei dragi.

Moarte subită la doar 39 de ani

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace , sufletel frumos si tanar.. Ai plecat neasteptat de devreme printre ingeri! O sa ne lipsesti fata frumoasa! Nu imi vine sa cred ca nu mai esti pe acest pământ...imi pare nespus de rau! Putere sufleteasca mamei tale si familiei!”

“Drum lin către îngeri, om cu suflet bun! Dumnezeu sa aline suferință familiei! Dumnezeu sa te tine la dreapta sa!!”, “Să mă gândesc la așa mare durere e greu de vorbit......Cei mai buni oameni ne parasesc mereu.Nimic nu se compara cu amintirile dulci pe care le-am împărtășit .Nu este nimic mai dureros decât să ma gândesc la ochii tăi si la zambetul tău in aceste zile, acum când ai plecat pentru totdeauna. Dintr-o dată te-ai hotărât sa-ti iei ramas bun si acum aici va trebui sa mă resemnez cu faptul că nu te vei mai intoarce niciodata.Dumnezeu să te odihnească suflet bun !!!”

Pe acelaşi subiect

„Dumnezeu să te odihnească în pace, Madalina Manole. Ai plecat mult prea devreme!” „Te-am cunoscut în drum spre Turcia. Te-ai lipit de mine ca timbru de plic, iar eu m-am simtit instant atrasa de energia ta. Asa erai tu, empatica și deschisa. Ai fost printre putinele persoane pe care le-am intalnit care sa iubeasca atat de mult viata. Radeai de cum trezeai pana seara si, uneori, shh!, chiar si la 4:00 dimineata. Azi o sa ma gandesc la tine, la pofta ta de viata, la rasul tau molipsitor si la energia pe care o dadeai tuturor de ii intalneai.

Nu vreau sa ma gandesc ca nu mai esti. Vreau sa cred ca inca esti acolo unde si, mai ales, cum te stiam. Multumesc pentru prietenie, Mada! Ai fost un om bun! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau!”

“Nu îmi vine să cred ...simpla ,caldă și extrem de muncitoare cu un gând și o vorbă bună ptr fiecare Ceea ce pot sa spun este că îmi doresc enorm ca sufletului ei sa fie așezat acolo unde merita. In Lumina. Ptr că Mădălina Madalina Manole va rămâne mereu o Lumină”

“Mada, ne ai lăsat fără cuvinte! Ai plecat prea devreme!!! Îți ascult mesajele vocale și încă nu mi vine sa cred…Dumnezeu a luat la el un om extraordinar! Sincere condoleante! Dumnezeu s-o ierte!”

“Mor oamenii tineri!Am aflat cu tristețe că fosta colegă din TVR( pe când lucra la matinalul "Cu capu-zori!"), Madalina Manole , a decedat. Pot spune decât că sunt șocat. Era astrolog, "citea" în stele tot ce ne place și ce nu.Iar astăzi se află printre ele! Drum lin, Mădălina!”

“Raiul să-ți primească zâmbetul cu lumină și cu parfum de flori, Madalina Manole! Sfârșitul tău de drum, când mai aveai atâția ani de viață și arătai atâta viață în ani, mă mâhnește profund. Multe dimineți frumoase ne-am făcut Cu capu-n zori... Putere să aibă mama ta să-ți ducă dorul!”

Trupul Mădălinei Manole a fost depus la capela Bisericii Sf. Mare Mucenic Gheorghe, din localitatea Rācari. Înmormântarea va avea loc vineri, 03 februarie 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Ai plecat neașteptat de devreme printre îngeri!" Astroloaga Mădălina Manole a murit la doar 39 de ani